IN DE MEDIA

Door mijn baan in het Dijklander Ziekenhuis heb ik in de loop der jaren aan veel verschillende projecten mogen meewerken. Van krantenartikelen, PR-campagnes, (nieuws)websites, magazines tot jaarverslagen aan toe. Maar daarnaast ben ik ook trots dat ik kan vermelden dat je mij ook regelmatig in andere media tegenkomt. Zoals hier op het blog van Clickin Moms:

Mijn portfolio in The Daily Project van Click Pro Photographers kun je hier bekijken. Ik knijp mij nog steeds regelmatig in de arm, wat een eer dat ik bij deze internationale, enorm getalenteerde groep mocht aansluiten! De toelatingseisen zijn nogal hoog en de commissie is nogal streng, het aantal Click Pro's in Nederland is op één hand te tellen, hoe tof!

Andere leuke vermeldingen zijn de nieuwe collectie van Stoffettiatelier, beeld bij een interview in het magazine Nursing en een 44e plaats van 44.000 inzendingen in de childhood categorie van Shoot and Share contest.

 

Verhalen vertellen met beeld, dat is de/mijn kunst. Ben je verhalenverteller, redacteur of journalist en zoek je beeld bij je artikel, neem gerust contact op, het lijkt me leuk als ik een bijdrage kan leveren.