Informatie

Mensen zijn mooi. Zo. Dat heb ik maar gezegd. Misschien ook de voornaamste reden dat mijn passie bij portretfotografie ligt, een foto heeft gewoon een mens nódig. En mooi licht natuurlijk.

 

Maar dan? Ik vind het fijn om mijn modellen eerst even te leren kennen voordat ik de camera tevoorschijn haal. Een ontspannen blik kost nu eenmaal wat ijsbreektijd. Bij kinderen werkt dit ook erg fijn, die mevrouw met die grote bril is eigenlijk best gezellig! Ik maak gemakkelijk contact en 

Daarna ga ik op ontdekkingstocht in je huis of op locatie, op zoek naar dat mooie daglicht, die mooie kleuren en die gave lijnen en patronen. Plekken waar je zelf misschien al duizend keer langs bent gelopen zonder de schoonheid er misschien van in te zien. De eigen omgeving wordt hierdoor onderdeel van het decor, wat de beelden uniek en echt persoonlijk maakt. Ik hou van minimalistische beelden en composities. Rustig zonder al teveel frutsels maar ook intense contrasten en diepe kleuren. 

 

Voor bedrijfsportretten hebben we vooraf contact om de beeldwensen te bespreken, dat helpt ook in het vinden van de juiste locatie. Ik werk al jaren als bedrijfsfotografe en communicatiemedewerker in een ziekenhuis en heb hierdoor aardig wat ervaring in beeldredactie opgedaan.

Oh, en heb je juist wél haast? In het ziekenhuis ben ik gewend snel te werken dus daar deins ik niet direct van terug ;-).

(KIND-)

PORTRETTEN

Hiervoor krijg je:

 • Mij met mijn camera ongeveer 2 uur over de vloer.

 • Een ontspannen ochtend of middag, geen gehaast.

 • 10 foto's die je zelf kunt kiezen uit een online galerij, stuk voor stuk nauwkeurig nabewerkt volgens mijn stijl en idee.

 • Extra foto's: € 9,95 per stuk.

 • Een mini-album van 15x15 cm met linnen kaft.

 • Digitaal aangeleverd.

 • Ook voor andere soorten reportages mogelijk, bespreek dit gerust met me.

249

Incl. btw

Extra voordeel van thuis: we kunnen altijd nog even de kledingkast inzien als bepaalde kleding net niet helemaal goed matcht bij de gevonden kleuren. Je kind voelt zich ontspannen en gedraagt zich ook als zichzelf waardoor die echte pure beelden vanzelf ontstaan. Voel je meer voor buitenbeelden? Dat is ook mogelijk natuurlijk. Samen bespreken we de beste plek.

(PROFIEL/

BEDRIJFS)

PORTRETTEN

Een professioneel portret is onmisbaar als ondernemer. Maar ook een portret voor jezelf is onbetaalbaar. Of nou, eigenlijk is het best betaalbaar!

Je krijgt:

 • Mij en mijn camera over de (werkvloer)

 • Snelheid waar nodig, maar ook rust die nodig is om een goed portret te maken. Duur fotografie: ongeveer 45 minuten.

 • Een mix van close up beelden, maar ook beelden met meer context.

 • Mijn kennis van beeldredactie, samen zoeken we het juiste meest passende verhaal in je beeld.

 • 3 HR beelden, volledig nabewerkt. Extra beelden: 9,95 per stuk.

 • Digitaal aangeleverd.

149

Ex. btw

IETS ANDERS?

Heb je andere plannen en beeld nodig? Schrijf je een tof artikel of ben je een journalist of redacteur en mis je beeld? Je kunt me altijd benaderen, ik vind het leuk om met je mee te denken, wie weet kan ik iets betekenen in de fotografie. 

Bedrijfsfotografie start bij €149 euro. Ik reken een uurtarief van €85 per uur, voor selectie en nabewerking reken ik de helft van de gefotografeerde uren. Deze prijzen zijn ex. BTW.

De genoemde prijzen kunnen wijzigen, na het bevestigen van je shoot staan deze vast zoals op dat moment is afgesproken. BTW-vermeldingen staan bij de genoemde bedragen. Reiskosten worden berekend buiten een straal van 10 kilometer van Opmeer (€0,35 per km of de prijs van het OV-vervoer als daarvoor gekozen wordt). Bevestig je een shoot, dan geef je mij akkoord voor het gebruiken van je foto's ter promotie van mijn fotografie. Want waar je trots op bent moet je laten zien. Denk hierbij aan mijn website en online uitingen als social media. Wil je dit niet? Geef dit dan duidelijk bij mij aan voorafgaand aan de shoot. 

Freelance portretfotograaf - (kinder-) portretten - bedrijfsportretten

© 2020 Dewi Koomen Fotografie - Opmeer NH 

 • Black Instagram Icon