DIT BEN IK

Eigenlijk gewoon Dewi. Een nuchtere, spontane en enthousiaste Noord-Hollandse met een passie voor licht, kleur, contrast en (kinder)portretten. Maar ook creatief, handig, eigenwijs, een doener, misschien zelfs een klein beetje grappig (zou ik dat durven zeggen?), maar wat ik eigenlijk vooral ben: een hele trotse moeder. 

Ik hou van een beetje anders dan anders, en ik fotografeer inmiddels al ruim 15 jaar. In het dagelijks leven werk ik als communicatiemedewerker in de gehandicaptenzorg waar ik ook PR- en portretfotografie doe. Buiten mijn werk ren ik veel met mijn camera in mijn hand achter mijn kleine kids aan.

Portretten die je gevoel raken en een verhaal vertellen, indringende blikken, rijke kleuren en eenvoudige minimalistische composities, daar hou ik van. In elke ruimte waar ik kom speur ik naar die mooie natuurlijke lichtinval, die gave lijnen, reflecties en sfeer. Elke ruimte heeft mogelijkheden die je zelf misschien nooit hebt gezien en ik hou ervan om steeds weer op ontdekkingstocht te mogen gaan.

Je kunt mij ook benaderen voor bedrijfsportretten, voor een professioneel portret dat ook weer net even anders dan doorsnee is. Neem gerust contact op, dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen.